holtugvand.dk

Hvor Lang Tid Tager Det At Blive Meteorolog?

23. February 2021 Pixabay, anncapictures

Der er tre tidshorisonter for at blive meteorolog. 

Du kan vælge at tage en bacheloruddannelse, som tager 3 år. Her får du alt det, du skal bruge for at kunne blive meteorolog og du får de fineste færdigheder i geofysik og meteorologi. På bacheloren kan du være heldig at komme på et uddannelsesforløb på 6 måneder hos DMI, hvor du får selvstændig vagter. Du får her uddannelse i teoretiske og praktiske emner. 

Hvis du gerne vil specialisere dig noget mere, kan du vælge at udbygge din bachelor med en cand.scient. Vælger du denne specialisering, kan du lægge 5 år til de 3 år, du allerede har studeret. 

Tænker du derefter, at du stadigvæk gerne vil læse, forske og udvide din horisont indenfor faget, kan du vælge at skrive en ph.d., som tager ikke mindre end 8 år

Færdiggør du begge uddannelser, kan du søge om at blive en del af forskningsafdelingen hos DMI. 

Hele uddannelsen foregår på Københavns Universitet (KU), Niels Bohr Institut for Astronomi, Fysik og Geofysik, Geofysisk afdeling. 

Så er du helt tosset med vejr og hvad det indebærer, så ender det jo med, at du bliver en af dem, vi ser i fjernsynet på daglig basis. 

Her har du læst et publiceret og udgivet stykke indhold, der udelukkende er lavet med henblik på at tilgode se. Perlen Odense. Perlen Odense er kendt for at sælge f.eks: Sif Jakobs. Dette gælder dette indhold - tak for dette.