holtugvand.dk

Hvor Er Der Mest Tørke? - Her Får Du Svaret

22. February 2021 Pixabay

Tørke er noget vi taler mere og mere om, da temperaturene stiger verdenen over, hvor det og lav nedbør betyder at flere steder i verden oplever tørke. 

Imens mange lande oplever tørke som en konstant tilstand, så oplever flere lande nu i stigende grad at de har tørkeperioder, som ofte falder om sommeren. 

Hvor er der mest tørke? - Afrika er den verdensdel der oplever mest tørke og er hårdest ramt, hvor især lande som Uganda, Kenya, Somalia og Etiopien lider stor nød grundet tørke. 

I lande som de overnævnte er tørken med til at det er rigtig svært at skaffe drikkevand og dyrke jorden, derfor dør mange af sult i disse lande og andre dele af Afrika. 

Når vi snakker tørke herhjemme eller andre mere nord liggende lande, så er tørkeperioder et problem i forhold til brande, hvor risikoen for skovbrande er meget stor og eftersom at de lande der ligge nord for ækvator er tættere bevokset af skovområder, så kan skovbrande hurtigt løbe ud af kontrol og være svære at få stoppet. 

Som man også har set i Californien de sidste par år, så medføre skovbrande ødelæggelse og røgen og ilden fra brandende udgøre en stor trussel for beboere i området.   

Du læser denne artikel, som er udarbejdet, fremstillet og skrevet, for at tilgodese avXperten. Så kig eventuelt på bordblæser hos avXperten. Når indhold tilgodeser avXperten, kan vi ikke sige at det derfor er upartisk, deraf marketet.