holtugvand.dk

Hvad Er Iot? - Her Er Svaret!

18. February 2021 Pixabay

Iot er ikke et ord du kommer til at undslippe i denne moderne tid, hvor vores digitale verden eksplodere med nye opfindelser hele tiden. 

Du har nok hørt ordet et sted fra ellers ville du nok ikke ende her, så nu vil vi gøre en ende på din nysgerrighed og fortælle dig lidt om iot.

Hvad er iot? - Iot er en forkortelse for Internet of things, som er en overordnet betegnelse for objekter eller enheder form er sammenkoblet til internettet, så derfor er det elektroniske og teknologiske enheder som betegnes for iot enheder. 

Der findes et utal af enheder der kan koble sig til internettet bare prøv at at på hvor mange enheder du selv ejer der kan kobles til nettet, mange har både smartphone, tablet, smart tv, tv bokse, computere, for slet ikke at nævne den store trend med smarthomes hvor rigtig mange objekter i dit hjem kan kobles sammen via internettet og kommunikere med hinanden. 

Hvis du så kigger udenfor dit hjem og måske på din arbejdsplads så er også din arbejdsplads sikkert fyldt med enheder og maskiner som er koblet til internettet, selv om man måske ikke lige tænker over det. 

En ting er sikkert begrebet iot er kommet for at blive og det er nok ikke sidste gang du høre om det.